Fransk Löksoppa med Parmachips & Ruccola.


2 personer
30 minuter.

4 Gula lökar (tunt skivade)
1 tsk rosmarin (om man vill) 
olivolja
en nypa socker
salt och peppar
5 dl oxbuljong

Brödkrutonger.
Parmesanchips
Ruccola

Gör så här:
Lägg lök, rosmarin och olivolja i en stor kastrull tillsammans med en nypa socker, salt och peppar. Stek på låg värme under omrörning tills löken karmeraliserat, Ca 30 minuter. Tillsätt buljongen och koka upp det i ca 10 minuter. När soppan är klar häll upp i skålar och tillsätt brödkrutongerna, parmesanchipsen och lite ruccola som dekoration.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0